Δραστηριότητες,  Χειμώνας,  Χριστούγεννα

Τα μπαλόνια των ευχών

Καλή Χρονιά!

Οι ευχές μας για το νέο έτος, για το 2023, πέταξαν στον ουρανό μέσα σε πολύχρωμα μπαλόνια. Τα μπαλόνια των ευχών ήταν πολύ παιχνιδιάρικα. Κρύφτηκαν πρωί- πρωί στην τάξη μας και έπρεπε να τα βρούμε.

Αφού, βρήκαμε όλα τα άτακτα μπαλόνια ήρθε η ώρα να τα μετρήσουμε αλλά και να το κόψουμε. Έτσι, τα ελευθερώσαμε από το περιττό χαρτί που τα εμπόδιζε να πετάξουν ψηλά στον ουρανό.

Στη συνέχεια, μαζευτήκαμε όλοι μαζί στην παρεούλα για να συζητήσουμε τις ευχές μας για το νέο έτος. Οι ευχές μας γέμισαν την τάξη και τώρα ήρθε η ώρα να σκαρφαλώσουν στα πολύχρωμα μπαλόνια μας:

Τα μπαλόνια δέθηκαν όλα μαζί σε μια μεγάλη αγκαλιά από σπάγκο και ετοιμάστηκαν να πετάξουν. Εμείς για να τα βοηθήσουμε, πήραμε βαθιές αναπνοές και φυσήξαμε με όλη μας τη δύναμη ώστε να έχουν ώθηση για να φτάσουν γρήγορα πάρα πολύ ψηλά!

Καλή χρονιά, γεμάτη φαντασία, χρώματα, ελπίδα και αγάπη!

Νηπιαγωγός με ειδίκευση στην παιδική λογοτεχνία και βιβλιοφάγος από παιδί δεν θα μπορούσα να μένω πουθενά αλλού. Είμαι η οικοδέσποινα σας, στο Παραμυθόσπιτο. Εδώ θα βρείτε παιδικά παραμύθια, ιστορίες και βιβλία. Οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες και τα παιχνίδια για παιδιά που σχεδιάζω μπορούν να εφαρμοστούν στο σχολείο αλλά και το σπίτι. Καλώς ήρθατε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

Aπενεργοποιήστε την επέκταση ad block που χρησιμοποιείτε για να συνεχίσετε και να υποστηρίξετε την λειτουργία της σελίδας :)