'Ανοιξη,  Uncategorized,  κατασκευές

Πρωτομαγιάτικο στεφάνι

Καλό μας μήνα! Ο Μάης έφτασε και φέτος τον υποδεχόμαστε μαζί με το Πάσχα. Όπου και αν βρίσκεστε στην πόλη ή στο χωριό μπορούμε να φτιάξουμε το πρωτομαγιάτικο στεφάνι και να παίξουμε με τα λουλούδια του.

Ξεκινάμε;

Παιχνίδια με τα λουλούδιαΦτιάξε το πρωτομαγιάτικο στεφάνι

Το Παραμυθόσπιτο μάζεψε τα πιο πολύχρωμα λουλούδια για να πλέξουμε το πρωτομαγιάτικο στεφάνι.

Εκτύπωσε και κόψε τα λουλούδια που μάζεψε το Παραμυθόσπιτο. Σχεδίασε σε πράσινο χαρτόνι την βάση και φύλλα για το στεφάνι (πατρόν για τα φύλλα θα βρεις στο αρχείο που θα λάβεις μαζί με τα λουλούδια).

Κάντε την εγγραφή σας για να λάβετε το αρχείο pdf με τα λουλούδια και τα παιχνίδια στο mail σας.

  Αν είστε ήδη εγγεγραμμένοι , θα βρείτε το αρχείο στα mail σας.

  Μπορείς να φτιάξεις το πρωτομαγιάτικο στεφάνι σου και από μια παλιά κρεμάστρα. Δες πως εδώ και φτιάξε και την δική σου ιστορία για την πρωτομαγιά:

  Πρωτομαγιά στο σπίτι

  Καλή Πρωτομαγιά και Καλό Πάσχα!

  Νηπιαγωγός με ειδίκευση στην παιδική λογοτεχνία και βιβλιοφάγος από παιδί δεν θα μπορούσα να μένω πουθενά αλλού. Είμαι η οικοδέσποινα σας, στο Παραμυθόσπιτο. Εδώ θα βρείτε παιδικά παραμύθια, ιστορίες και βιβλία. Οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες και τα παιχνίδια για παιδιά που σχεδιάζω μπορούν να εφαρμοστούν στο σχολείο αλλά και το σπίτι. Καλώς ήρθατε!

  Αφήστε μια απάντηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

  Ads Blocker Detected!!!

  Aπενεργοποιήστε την επέκταση ad block που χρησιμοποιείτε για να συνεχίσετε και να υποστηρίξετε την λειτουργία της σελίδας :)