'Ανοιξη,  Playlist

Η playlist της Άνοιξης

Η playlist της Άνοιξης

Η Άνοιξη έφτασε, η μέρα μεγάλωσε και ο ήλιος λάμπει. Η φύση πρασινίζει και τα λουλούδια ανθίζουν. Λόγω του covid δυστυχώς έχουμε περιορισμένες δυνατότητες μετακίνησης για να τα χαρούμε όλα αυτά από κοντά. Το Παραμυθόσπιτο ετοίμασε για εσάς την playlist της Άνοιξης για να φέρετε όλους τους ήχους της στο σαλόνι ή και στο μπαλκόνι σας! Οι μελωδίες αυτές φυσικά μπορούν να συνοδεύσουν τις αναγνώσεις σας, τον καφέ σας αλλά και τις δραστηριότητες με τα παιδιά.Οι εικόνες των βίντεο μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να πραγματοποιήσετε μαζί με τα παιδιά μια εικονική περιήγηση στο δάσος. Ανθισμένα λουλούδια και καταπράσινα τοπία σας περιμένουν.

Περισσότερες playlists του Παραμυθόσπιτου:

Νηπιαγωγός με ειδίκευση στην παιδική λογοτεχνία και βιβλιοφάγος από παιδί δεν θα μπορούσα να μένω πουθενά αλλού. Είμαι η οικοδέσποινα σας, στο Παραμυθόσπιτο. Εδώ θα βρείτε παιδικά παραμύθια, ιστορίες και βιβλία. Οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες και τα παιχνίδια για παιδιά που σχεδιάζω μπορούν να εφαρμοστούν στο σχολείο αλλά και το σπίτι. Καλώς ήρθατε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

Aπενεργοποιήστε την επέκταση ad block που χρησιμοποιείτε για να συνεχίσετε και να υποστηρίξετε την λειτουργία της σελίδας :)