Uncategorized,  Χριστούγεννα

Ημερολόγια και planners για το 2022

Τα ημερολόγια και τα planners είναι ο σύμμαχος μας στην οργάνωση της καθημερινότητας κάθε χρονιά. Η ποικιλία είναι τεράστια σε χρώματα, σχέδια, μεγέθη, μορφές και περιεχόμενο. Για να οργανωθείς όπως ακριβώς θέλεις απλά διάλεξε το ημερολόγιο ή planner που θα καλύψει κάθε ανάγκη σου.

Προσωποποιημένα ημερολόγια

Μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου ημερολόγιο σχεδιάζοντας το εξώφυλλο που σου αρέσει, επιλέγοντας ημερήσιο ή εβδομαδίαιο και στο μέγεθος που επιθυμείς εδώ:

Dream Big Planner

Το εβδομαδιαίο ημερολόγιο που επέλεξε το Παραμυθόσπιτο για φέτος είναι το Dream Big Planner. Με το Dream Big Planner θέτεις τους μηνιαίους σου στόχους και κάνεις τον απολογισμό σου στο τέλος κάθε μήνα. Θα βρεις στην αρχή κάθε μήνα και νέο quote να σε εμπνεύσει όπως και χώρο για σημειώσεις και tο do list. Για κάθε εβδομάδα υπάρχει ξεχωριστή to do list, εβδομαδιαίοι στόχοι και χώρος να σημειώσεις όσα δεν πρέπει να ξεχάσεις να κάνεις.

Σε ξεχωριστά σχεδιασμένες σελίδες θα φτιάξεις λίστες με τις ταίνιες και τα βιβλία που θες να ανακαλύψεις την νέα χρονιά. Θα σημειώσεις τα γενέθλια των αγαπημένων σου προσώπων για να μην τα ξεχάσεις αλλά και τα username και τα password που χρησιμοποιείς στην καθημερινότητά σου. Το ημερολόγιο αυτό σε βοηθά να αποκτήσεις νέες συνήθειες μέσα σε τριάντα μέρες και σου υπενθυμίζει όλες εκείνες τις δουλειές που κάνουμε σπάνια. Πότε καθάρισες τελευταία φορά το ψυγείο; Με το Dream Big Planner θα θέσεις τους στόχους σου για τη νέα χρονιά και θα προσπαθήσεις να κάνεις αποταμίευση. Μην ξεχάσεις να φτιάξεις τη δική σου λίστα ευγνωμοσύνης, έτσι θα θυμάσαι κάθε μέρα πόσο πολύτιμα είναι όσα ήδη έχεις.

Ημερήσια ημερολόγια

Τα ημερήσια ημερολόγια έχουν περισσότερο χώρο για εσένα που θες να κρατάς πολλές σημειώσεις ή έχεις πολλά ραντεβού και υποχρεώσεις μέσα στην ημέρα. Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει εδώ:

Εβδομαδιαία ημερολόγια

Τα εβδομαδιαία ημερολόγια είναι πολύ βολικά καθώς σου παρέχουν ένα πανόραμα της εβδομάδας που έρχεται. Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει εδώ:

Ημερολόγιο για εκπαιδευτικούς προσχολικής ηλικίας

Το 365 ημέρες σχολείο 2021- 2022 είναι το τέλειο ημερολόγιο για εκπαιδευτικούς προσχολικής ηλικίας.

Περιλαμβάνει: 

  • Συνοπτικά τους μήνες του χρόνου
  • Ημερολόγιο ανά εβδομάδα
  • Ειδικές σελίδες καταγραφής πληροφοριών για τα παιδιά, τις επαγγελματικές εκκρεμότητες, τροποποιήσεις αλλαγές ή άλλες σημειώσεις.

Επιπρόσθετα περιέχει:

  • Μηνιαίους πίνακες με τις παγκόσμιες ημέρες για τον προγραμματισμό θεμάτων διδασκαλίας
  • Μια παροιμία για κάθε μήνα, ως αφορμή για συζήτηση
  • Ένα γνωστό απόφθεγμα για να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τον παιδαγωγό και ένα αντίστοιχο άρθρο παιδαγωγικού, ψυχολογικού ή άλλου ενδιαφέροντος.
  • Δημιουργικές ιδέες για δραστηριότητες
  • Μηνιαίες προτάσεις θεμάτων για την οργάνωση του εκπαιδευτικού προγράμματος παιδιών προσχολικής ηλικίας

Ημερολόγια αυτοβελτίωσης

Τα ημερολόγια αυτοβελτίωσης έχουν όλο ένα κοινό σκοπό, να σε βοηθήσουν να πετύχεις έναν στόχο που θα σε κάνει καλύτερο σε κάποιο τομέα. Αυτά που ξεχώρισε το Παραμυθόσπιτο για εσάς είναι τρία. Μπορείτε να διαλέξετε έναν από τους τρεις στόχους ή και τους τρεις μαζί.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ Μικρές πράξεις που φέρνουν μεγάλη αλλαγή

 Είτε προσφέρετε είτε λαμβάνετε, μια πράξη καλοσύνης μπορεί να ανυψώσει το πνεύμα σας και να γεμίσει την καρδιά σας. Οι απλές ασκήσεις και προτροπές αυτού του ανεκτίμητου βιβλίου θα ενθαρρύνουν τους αναγνώστες να καλλιεργήσουν νέες, θετικές συνήθειες αλλά και θα τους επιτρέψουν να κατανοήσουν τα θετικά αποτελέσματα που έχει η καλοσύνη στη σωματική και ψυχική υγεία.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΥΤΥΧΙΑΣ

Δημιουργικές ασχολίες για να χαίρεστε κάθε σας μέρα

 Το να εκφράζουμε ευγνωμοσύνη για όσα μας κάνουν ευτυχισμένους έχει αποδειχθεί ότι κάνει καλό στην υγεία και μας βοηθάει να νιώθουμε περισσότερα θετικά συναισθήματα, να αντιμετωπίζουμε τις αντιξοότητες και να χτίζουμε σχέσεις με γερές βάσεις.

Γεμάτο με πρακτικές ασκήσεις και χρήσιμες συμβουλές, με πολύχρωμα σχέδια και ρήσεις σοφών ανθρώπων που θα σας εμπνεύσουν και θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας, αυτό το υπέροχα εικονογραφημένο ημερολόγιο, από τις Εκδόσεις Η Τέχνη της Ζωής, θα σας ενθαρρύνει να αναλογιστείτε τις στιγμές και τις εμπειρίες που σας φέρνουν χαρά και θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε την ευτυχία σας με τον πιο ουσιαστικό τρόπο.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΥΤΥΧΙΑΣ

Δημιουργικές ασχολίες για να χαίρεστε κάθε σας μέρα

 Το να εκφράζουμε ευγνωμοσύνη για όσα μας κάνουν ευτυχισμένους έχει αποδειχθεί ότι κάνει καλό στην υγεία και μας βοηθάει να νιώθουμε περισσότερα θετικά συναισθήματα, να αντιμετωπίζουμε τις αντιξοότητες και να χτίζουμε σχέσεις με γερές βάσεις.

Νηπιαγωγός με ειδίκευση στην παιδική λογοτεχνία και βιβλιοφάγος από παιδί δεν θα μπορούσα να μένω πουθενά αλλού. Είμαι η οικοδέσποινα σας, στο Παραμυθόσπιτο. Εδώ θα βρείτε παιδικά παραμύθια, ιστορίες και βιβλία. Οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες και τα παιχνίδια για παιδιά που σχεδιάζω μπορούν να εφαρμοστούν στο σχολείο αλλά και το σπίτι. Καλώς ήρθατε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

Aπενεργοποιήστε την επέκταση ad block που χρησιμοποιείτε για να συνεχίσετε και να υποστηρίξετε την λειτουργία της σελίδας :)