3+ ετών,  e-book,  Βιβλία,  Έλληνες συγγραφείς

Αν κάθε μέρα

Συγγραφή: Αντώνης Παπαθεοδούλου
Εικονογράφηση: Μυρτώ Δεληβοριά
Έκδοση & δωρεάν διανομή: Eurobank

Το “Αν κάθε μέρα” είναι ένα παιδικό βιβλίο για την αποταμίευση. Ο Αντώνης Παπαθεοδούλου μαζί με τη Μυρτώ Δεληβοριά κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα βιβλίο με αφορμή την παγκόσμια ημέρα αποταμίευσης χωρίς να ακουμπήσουν καθόλου στην έννοια του χρήματος. Στο βιβλίο αυτό γνωρίζουμε την αποταμίευση από μια πιο ουσιαστική και απρόσμενη οπτική.

Όπως γράφει ο συγγραφέας:

Γιατί αποταμίευση δεν είναι νομίσματα που κάνουν κλίνκγι κλίνγκι σε έναν κουμπαρά. Είναι η δύναμη που μας δίνει ο χρόνος να πετύχουμε πράγματα μεγαλύτερα από εμάς που φαντάζουν ακατόρθωτα, κάνοντας κάθε μέρα κι από κάτι μικρό.

Αντώνης Παπαθεοδούλου

Σε κείμενο μιας πρότασης σε κάθε σελίδα ο Αντώνης Παπαθεοδούλου πραγματοποιεί μια υπόθεση που ξεκινά από τη “κάθε μέρα” και ολοκληρώνεται σε “μερικά χρόνια”. Η εικονογράφηση αποτυπώνει με ακρίβεια, σε ένα πλαίσιο φανταστικό το περιεχόμενο των λέξεων.

Το “Αν κάθε μέρα” είναι ένα παραμύθι για την αποταμίευση που εμπεριέχει την προσπάθεια, την ελπίδα, την πίστη και το αδύνατο που βήμα βήμα γίνεται δυνατό.

Περισσότερα βιβλία του Αντώνη Παπαθεοδούλου:

Νηπιαγωγός με ειδίκευση στην παιδική λογοτεχνία και βιβλιοφάγος από παιδί δεν θα μπορούσα να μένω πουθενά αλλού. Είμαι η οικοδέσποινα σας, στο Παραμυθόσπιτο. Εδώ θα βρείτε παιδικά παραμύθια, ιστορίες και βιβλία. Οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες και τα παιχνίδια για παιδιά που σχεδιάζω μπορούν να εφαρμοστούν στο σχολείο αλλά και το σπίτι. Καλώς ήρθατε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

Aπενεργοποιήστε την επέκταση ad block που χρησιμοποιείτε για να συνεχίσετε και να υποστηρίξετε την λειτουργία της σελίδας :)